Etusivu Maailma Ohjeet Liity Yhteys

Pelimaailma

Rheandall - Niemimaa

Rheandallissa pelataan mystisellä Rheandallin niemimaalla. Rheandallissa on neljä vuodenaikaa ja ilmasto vastaa Suomen ilmastoa. Niemimaalla esiintyy magiaa sekä paljolti yliluonnollisia elementtejä, mutteivat ne missään nimessä hallitse koko roolipelimme maailmaa. Myös uskonnot, ryhmien välinen salamointi ja hahmojen suhdekiemurat värittävät maailmankuvaamme.

Niemimaalta löytyy niin tiheää metsää kuin avaraa niittymaisemaakin, mystisistä maamerkeistä puhumattakaan. Pelialueemme voi muokkaantua rajustikin pelien myötä, jos esimerkiksi hahmo vahingossa jättää nuotionsa vartiotta. Hupsista sentään, kokonainen metsä on enää vain hiillosta!

Maailmasta löytyy esimerkiksi taljoja, kirjoja, koruja, kulhoja… Hahmot voivat valmistaa esineitä ja asusteita itse, tehdä vaihtokauppaa, lahjoittaa tai vaikkapa varastaa tosilta hahmoilta. Harvinaisempia esineitä ei voi valmistaa, minkä takia niitä voi saada vain ylläpidon järjestämistä pelitapahtumista tai muilta hahmoilta. Jokainen esine täytyy hankkia pelaamalla!

Hahmot

Rheandallissa hahmot ovat voimakkaasti inhimillistettyjä, sillä ne esimerkiksi puhuvat, omistavat mielipiteitä ja uskontoja. Näistä huolimatta kissahahmomme omaavat normaalit värit ja ne liikkuvat kuten kissat – neljällä jalalla. Silmät voivat olla minkä väriset tahansa, mutta hohtavia sateenkaarisilmiä tuskin päästetään läpi. Kuvioinneissa sallitaan epäloogisuus, mutta värien täytyy olla semirealistisia. Kiellettyä ovat sarvet, aseet, haarniskat...

Hahmot tarvitsevat itselleen aina esittelyn, joka kertoo hahmosta kattavasti. Esittelyyn kuuluu nimi, ikä, sukupuoli, suhteet, ulkonäkö, luonne ja menneisyys. Ensimmäinen hahmo luodaan vasta liittymisen jälkeen foorumille, josta löydät myös lisätietoa hahmon luomisesta.

Jokainen uusi hahmo aloittaa pelaamisen siitä, kun he saapuvat pelialueelle. Uudella hahmolla voi olla mukanaan vain pantoja, pieniä asusteita ja koruja, mutta muistathan kohtuuden näissä. Kaikki muu omaisuus tulee hankkia pelin kautta.

Uskonnot

Rheandallin maailmaan kuuluu tällä hetkellä kaksi uskontoa, mutta uusia voi aina syntyä lisää ja vanhoja tuhoutua pelin kautta. Uskovaisten lisäksi on myös kissoja, jotka eivät usko mihinkään.

Luonnonjumalat

Tulossa.

Valoklaani ja Pimeysklaani

Tulossa.
Ethän kopioi mitään sivuiltamme!
Koodaus, kuvat © Unihalvaus
Sivutila © palstani.com
Pelin nimi © Prime
Taustakuva © Subtle Patterns