Etusivu Maailma Ohjeet Liity Yhteys

Pelimaailma

Niemimaa

Rheandallissa pelataan mystisellä Rheandallin niemimaalla. Rheandallissa on neljä vuodenaikaa ja ilmasto vastaa Suomen ilmastoa. Niemimaalla esiintyy magiaa sekä paljolti yliluonnollisia elementtejä, mutteivat ne missään nimessä hallitse koko roolipelimme maailmaa. Myös uskonnot, ryhmien välinen salamointi ja hahmojen suhdekiemurat värittävät maailmankuvaamme.

Niemimaalta löytyy niin tiheää metsää kuin avaraa niittymaisemaakin, mystisistä maamerkeistä puhumattakaan. Pelialueemme voi muokkaantua rajustikin pelien myötä, jos esimerkiksi hahmo vahingossa jättää nuotionsa vartiotta. Hupsista sentään, kokonainen metsä on enää vain hiillosta!

Maailmasta löytyy esimerkiksi taljoja, kirjoja, koruja, kulhoja… Hahmot voivat valmistaa esineitä ja asusteita itse, tehdä vaihtokauppaa, lahjoittaa tai vaikkapa varastaa tosilta hahmoilta. Harvinaisempia esineitä ei voi valmistaa, minkä takia niitä voi saada vain ylläpidon järjestämistä pelitapahtumista tai muilta hahmoilta. Jokainen esine täytyy hankkia pelaamalla!

Hahmot

Rheandallissa hahmot ovat voimakkaasti inhimillistettyjä, sillä ne esimerkiksi puhuvat, omistavat mielipiteitä ja uskontoja. Näistä huolimatta kissahahmomme omaavat normaalit värit ja ne liikkuvat kuten kissat – neljällä jalalla. Silmät voivat olla minkä väriset tahansa, mutta hohtavia sateenkaarisilmiä tuskin päästetään läpi. Kuvioinneissa sallitaan epäloogisuus, mutta värien täytyy olla semirealistisia. Kiellettyä ovat sarvet, aseet, haarniskat...

Hahmot tarvitsevat itselleen aina esittelyn, joka kertoo hahmosta kattavasti. Ensimmäinen hahmo luodaan vasta liittymisen jälkeen foorumille, josta löydät myös lisätietoa hahmon luomisesta.

Jokainen uusi hahmo aloittaa pelaamisen siitä, kun he saapuvat pelialueelle. Uudella hahmolla voi olla mukanaan vain pantoja, pieniä asusteita ja koruja, mutta muistathan kohtuuden näissä. Kaikki muu omaisuus tulee hankkia pelin kautta.

Juoni

Koska Rheandall on chatpeli, etenevät juonet nopeaa tahtia uusien ryhmien, uskontojen ja taikojen ilmestyessä ja kadotessa maailmasta. Kissaryhmien ja uskontojen välille syttyy kipinöitä nopeasti, eikä aikaakaan, kun näistä syttyy sotatulia ja jälleen koko niemimaa on käännetty ylösalaisin kissojen valitessa puoliaan ja sotiessaan vihollisiaan vastaan. Vastikään niemimaalle ilmestyi roppakaupalla maagisia esineitä, jotka ovat aiheuttaneet pientä hämmennystä ja jopa närää kissojen keskuudessa. Tällä hetkellä Rheandall on harvinaisen hiljainen ja rauhallinen paikka elää, mutta monet voivat huomata, että jotakin suurta on tulossa maailmaa mullistamaan.

Rheandallissa on tällä hetkellä viisi kissaryhmää, joista neljä on soturiklaaneja ja yksi Luonnonjumalia kunnioittava ryhmä. Tämä muista poikkeava kissajoukko on ennustanut klaanien tuhoa jo pitkään, eivätkä klaanit ole pitäneet moisesta ollenkaan, mutta jokainen on saattanut huomata klaanikissojen hupenemisen ja hermostuneisuuden viidennen klaanin tuhouduttua. Pitävätkö huhut paikkaansa vai pystyvätkö klaanit pitämään vanhat tapansa elossa pysyen niemimaan suurimpina hallitsijoina?

Anduelin johtaja on löytänyt alaistensa kanssa muutamia mystisiä kääröjä, joiden muinaista tekstiä ymmärtävät vain harvat niemimaan kissoista. Myös muuan paha voima on nostanut päätään varjoista, eikä kukaan ole täysin varma tuon aikeista…
Ethän kopioi mitään sivuiltamme!
Koodaus, kuvat © Unihalvaus
Sivutila © palstani.com
Pelin nimi © Prime
Taustakuva © Subtle Patterns